Tobermory 7 jaar

Tobermory 7 jaar "Carn Mor"

Tobermory Morrison & Mackay – Carn Mor 

Morrison and Mackay zijn onafhankelijke Schotse whisky kooplieden en producenten van de beste Schotse likeuren. Dit familiebedrijf dat gevestigd in het hart van Perthshire, streeft ernaar om het beste aan te bieden dat Schotland te bieden heeft. De drie generaties lange ervaring in Schotse Whisky creëert een ongeëvenaarde passie voor de nationale drank. De eigen bottel- en mengfaciliteit en een toegewijd team zorgen voor een product van onovertroffen kwaliteit en service. De waarden van het familie-eigendom creëren sterke relaties met hun klanten, groot en klein, waar ter wereld ze ook zijn.

De Carn Mor Strictly Limited 7 years old Tobermory 2008 is een 7 jaar oude Isle of Mull single malt gebotteld in de Strictly Limited serie van de onafhankelijke bottelaar Carn Mor (Morrison & Mackay). Gedistilleerd in 2008 en gerijpt in twee bourbon barrels. Gebotteld in 2016 op 46%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. Een gelimiteerde double cask release van 635 flessen.

Neus: heel lichte turf met een zilte zeewind

Smaak: zoete vanille tonen dan weer zout, nootmuskaat en een snufje mint

Afdronk: zoet, zout en lang

Veronique ter laak
Veronique ter laak
09/09/2023
Goede slijterij met veel whiskeysoorten. Personeel betrokken bij wat de klant wenst met kennis van zaken
René den Besten
René den Besten
06/03/2023
Zeer leuke en mooie slijterij waar je de mooiste en lekkerste dranken kunt kopen 👍 en voor speciale dranken voor een mooi cadeau te koop
Marlous Van den Brink
Marlous Van den Brink
17/02/2023
Geweldige sortering 'wiskey' én een enthousiaste eigenaar mef veel kennis van zaken. Sfeervolle zaak.
Jos Gräfe
Jos Gräfe
29/12/2022
Snel en goed geholpen