By-X

Hou jij van goede whisky en ben je in voor iets unieks? Dan heeft By-X precies de fles waar je naar op zoek bent.
Premium whisky, met een hint van onze Nederlandse Playmate Joy!

Whisky By-x

 

Body blend

Whisky By-X is een 12 jaar oude premium blend die naast een diamant- en goudfiltratie ook een body blend heeft ondergaan met twee heel speciale vrouwen: Tori Black en Joy van Velsen. En ja, body blending is precies wat je denkt dat het is.

‘Niet alleen de kwaliteit van de whisky zorgt ervoor dat je hart sneller klopt, maar ook het idee dat diezelfde whisky het lichaam van de vrouw van je dromen heeft aangeraakt, zal je sprakeloos maken,’ zeggen de makers over de whisky.

Idee op een bierviltje

Het idee van de drank is ontstaan op een bierviltje in een Nederlandse kroeg en bestormt nu de wereldwijde markt. Door de unieke blend en filtratie krijgt de whisky een rijke smaak en straalt het pure luxe uit.

Ben je benieuwd hoe een variant zou smaken met de essentie van jouw droomvrouw. De in Schotland gedistilleerde whisky is gefilterd met diamanten, wat puurheid eraan geeft en een air van ongelofelijke luxe. Zo’n zelfde filtratieproces heeft het ook ondergaan met 24-karaats goud. Sinds de oudheid wordt het edelmetaal al gebruikt om speciale dranken mee te filteren en het geeft nog een extra dimensie luxe en genot aan de Scotch.

Whisky By-X

Exquise en intense whisky

Tel alles bij elkaar op en je krijgt een exquise en intense whisky. En daar is de prijs dan natuurlijk ook naar: je betaalt normaal €124,95 voor een fles van 70cl., maar nu ter introductie €89,95! Aan de andere kant, veel unieker kan een whisky ook niet worden.

Marieke Bult-Steenstra
Marieke Bult-Steenstra
17/03/2022
Prachtige slijterij, tot de nok toe gevuld met alcoholische dranken in mooie flessen.
Henk-Martijn Schuldink
Henk-Martijn Schuldink
23/01/2022
Leuke winkel met kundig whisky advies. Let wel, hier betaal je dan ook voor. 10% bovenop de gemiddelde prijs voor een fles. Kwaliteit mag wat kosten nietwaar.
Marcel
Marcel
19/01/2022
Mooie winkel, vriendelijk personeel en goede informatie over de dranken, aanrader, lekkere whisky gescoord, 😃
Berthil Van Tebberen
Berthil Van Tebberen
19/12/2021
Mensen met verstand van zaken. En ze pakken je cadeau erg mooi en feestelijk in. Een genot om eens rond te kijken. Voor mij de beste slijterij van Nederland
Willem Snoeijer
Willem Snoeijer
20/10/2021
Leuke winkel veel keuze hebben ze
Harjan Knol
Harjan Knol
17/10/2021
Ik ga er toch wel regelmatig even naar binnen ,maar ik kom er nooit uit met lege handen. Het is gewoon een een winkel waar je echt blij van wordt. Je krijgt altijd een vriendelijk ontvangs en als je iets speciaals zoekt krijg je zeker iets waar je in eerste instantie nooit aan had gedacht. Als je de winkel binnen komt kijk je je ogen uit ,het staat er vol van de kelder tot aan het plafond
Rob Vos
Rob Vos
18/09/2021
Slijterij Bartels heeft veel keuze en een groot assortiment met vele bijzondere soorten wijn, whiskey's, Rum en andere soorten spraakwater. Daarnaast is het ook nog eens een gezellige authentieke winkel. En vergeet niet de authentieke wijnkelder. Zeker de moeite waard van het bezoeken en dan met iets lekkers naar huis af te reizen. En de hond mag altijd mee naar binnen. Vriendelijke en sociale bediening die graag met je meedenkt.