By-X

Hou jij van goede whisky en ben je in voor iets unieks? Dan heeft By-X precies de fles waar je naar op zoek bent.
Premium whisky, met een hint van onze Nederlandse Playmate Joy!

Whisky By-x

 

Body blend

Whisky By-X is een 12 jaar oude premium blend die naast een diamant- en goudfiltratie ook een body blend heeft ondergaan met twee heel speciale vrouwen: Tori Black en Joy van Velsen. En ja, body blending is precies wat je denkt dat het is.

‘Niet alleen de kwaliteit van de whisky zorgt ervoor dat je hart sneller klopt, maar ook het idee dat diezelfde whisky het lichaam van de vrouw van je dromen heeft aangeraakt, zal je sprakeloos maken,’ zeggen de makers over de whisky.

Idee op een bierviltje

Het idee van de drank is ontstaan op een bierviltje in een Nederlandse kroeg en bestormt nu de wereldwijde markt. Door de unieke blend en filtratie krijgt de whisky een rijke smaak en straalt het pure luxe uit.

Ben je benieuwd hoe een variant zou smaken met de essentie van jouw droomvrouw. De in Schotland gedistilleerde whisky is gefilterd met diamanten, wat puurheid eraan geeft en een air van ongelofelijke luxe. Zo’n zelfde filtratieproces heeft het ook ondergaan met 24-karaats goud. Sinds de oudheid wordt het edelmetaal al gebruikt om speciale dranken mee te filteren en het geeft nog een extra dimensie luxe en genot aan de Scotch.

Whisky By-X

Exquise en intense whisky

Tel alles bij elkaar op en je krijgt een exquise en intense whisky. En daar is de prijs dan natuurlijk ook naar: je betaalt normaal €124,95 voor een fles van 70cl., maar nu ter introductie €89,95! Aan de andere kant, veel unieker kan een whisky ook niet worden.

Herbert Roenhorst
Herbert Roenhorst
17/02/2024
Prachtige zaak, met een super aanbod op gebied van single malt!
Bert-René Brinkman
Bert-René Brinkman
03/01/2024
Uitstekende collectie malt whiskeys met deskundig advies.
Arjuna Kruijssen
Arjuna Kruijssen
17/12/2023
Voor alles wat je nodig hebt van bittertje tot champagne. Het advies en de hulp was erg prettig. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Peter Evenboer
Peter Evenboer
10/11/2023
Mooie selectie Whisky's en mini flesjes waardoor je niet meteen een grote fles hoeft te kopen, echt een aanrader. Bovendien, elke maand een prachtige whisky van de maand. Gezellige winkel waar het haast onmogelijk is om zonder een heerlijke fles whisky te vertrekken.
Veronique ter laak
Veronique ter laak
09/09/2023
Goede slijterij met veel whiskeysoorten. Personeel betrokken bij wat de klant wenst met kennis van zaken
René den Besten
René den Besten
06/03/2023
Zeer leuke en mooie slijterij waar je de mooiste en lekkerste dranken kunt kopen 👍 en voor speciale dranken voor een mooi cadeau te koop