Slimme karaf schenkt op commando Whiskey in

Elke whiskey liefhebber verdient het om weleens op zijn wenken bedient te worden, bijvoorbeeld bij iets dat er echt toe doet in het leven; zoals het inschenken van een shot whisky.

Jim Beam

Zo denken ze er bij Jim Beam ook over; met meer dan 200 jaar bourbon-knowhow, brengt “JIM” de charme van Kentucky en baanbrekende shot-inschenkende functionaliteit naar elke “thuisbar”.

Kentucky bourbon

Jim Beam is misschien niet het eerste bedrijf waar je aan denkt wanneer je een nieuw en opwindend technologiebedrijf moet noemen, maar tijdens hun bijna 230 jaar durende onderneming hebben ze een paar dingen geleerd over wat mensen willen. Niet verwonderlijk, het is meestal goede Kentucky bourbon. Dankzij deze nieuwe huisassistent kunnen whiskyliefhebbers over de hele wereld een glas heerlijkheid krijgen zonder er om te moeten smeken.

Marieke Bult-Steenstra
Marieke Bult-Steenstra
17/03/2022
Prachtige slijterij, tot de nok toe gevuld met alcoholische dranken in mooie flessen.
Henk-Martijn Schuldink
Henk-Martijn Schuldink
23/01/2022
Leuke winkel met kundig whisky advies. Let wel, hier betaal je dan ook voor. 10% bovenop de gemiddelde prijs voor een fles. Kwaliteit mag wat kosten nietwaar.
Marcel
Marcel
19/01/2022
Mooie winkel, vriendelijk personeel en goede informatie over de dranken, aanrader, lekkere whisky gescoord, 😃
Berthil Van Tebberen
Berthil Van Tebberen
19/12/2021
Mensen met verstand van zaken. En ze pakken je cadeau erg mooi en feestelijk in. Een genot om eens rond te kijken. Voor mij de beste slijterij van Nederland
Willem Snoeijer
Willem Snoeijer
20/10/2021
Leuke winkel veel keuze hebben ze
Harjan Knol
Harjan Knol
17/10/2021
Ik ga er toch wel regelmatig even naar binnen ,maar ik kom er nooit uit met lege handen. Het is gewoon een een winkel waar je echt blij van wordt. Je krijgt altijd een vriendelijk ontvangs en als je iets speciaals zoekt krijg je zeker iets waar je in eerste instantie nooit aan had gedacht. Als je de winkel binnen komt kijk je je ogen uit ,het staat er vol van de kelder tot aan het plafond
Rob Vos
Rob Vos
18/09/2021
Slijterij Bartels heeft veel keuze en een groot assortiment met vele bijzondere soorten wijn, whiskey's, Rum en andere soorten spraakwater. Daarnaast is het ook nog eens een gezellige authentieke winkel. En vergeet niet de authentieke wijnkelder. Zeker de moeite waard van het bezoeken en dan met iets lekkers naar huis af te reizen. En de hond mag altijd mee naar binnen. Vriendelijke en sociale bediening die graag met je meedenkt.