Slimme karaf schenkt op commando Whiskey in

Elke whiskey liefhebber verdient het om weleens op zijn wenken bedient te worden, bijvoorbeeld bij iets dat er echt toe doet in het leven; zoals het inschenken van een shot whisky.

Jim Beam

Zo denken ze er bij Jim Beam ook over; met meer dan 200 jaar bourbon-knowhow, brengt “JIM” de charme van Kentucky en baanbrekende shot-inschenkende functionaliteit naar elke “thuisbar”.

Kentucky bourbon

Jim Beam is misschien niet het eerste bedrijf waar je aan denkt wanneer je een nieuw en opwindend technologiebedrijf moet noemen, maar tijdens hun bijna 230 jaar durende onderneming hebben ze een paar dingen geleerd over wat mensen willen. Niet verwonderlijk, het is meestal goede Kentucky bourbon. Dankzij deze nieuwe huisassistent kunnen whiskyliefhebbers over de hele wereld een glas heerlijkheid krijgen zonder er om te moeten smeken.

Herbert Roenhorst
Herbert Roenhorst
17/02/2024
Prachtige zaak, met een super aanbod op gebied van single malt!
Bert-René Brinkman
Bert-René Brinkman
03/01/2024
Uitstekende collectie malt whiskeys met deskundig advies.
Arjuna Kruijssen
Arjuna Kruijssen
17/12/2023
Voor alles wat je nodig hebt van bittertje tot champagne. Het advies en de hulp was erg prettig. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Peter Evenboer
Peter Evenboer
10/11/2023
Mooie selectie Whisky's en mini flesjes waardoor je niet meteen een grote fles hoeft te kopen, echt een aanrader. Bovendien, elke maand een prachtige whisky van de maand. Gezellige winkel waar het haast onmogelijk is om zonder een heerlijke fles whisky te vertrekken.
Veronique ter laak
Veronique ter laak
09/09/2023
Goede slijterij met veel whiskeysoorten. Personeel betrokken bij wat de klant wenst met kennis van zaken
René den Besten
René den Besten
06/03/2023
Zeer leuke en mooie slijterij waar je de mooiste en lekkerste dranken kunt kopen 👍 en voor speciale dranken voor een mooi cadeau te koop