U kunt ons als volgt bereiken:

Met de Auto:

Komt u met de auto vanaf de A28 vanaf Meppel: afslag Centrum no. 19, onderaan de afslag linksaf onder de snelweg door, rotonde rechtdoor, volgende rotonde rechtdoor, stoplichten rechtsaf, volgende stoplichten rechtsaf, brug over, nogmaals een brug over en daar zitten we recht tegenover, op de hoek.

Komt u vanaf Amersfoort: afslag Centrum no. 18, onderaan de afslag rechtsaf, stoplichten linksaf, rotonde rechtaf, volgende rotonde rechtdoor, stoplichten rechtsaf, volgende stoplichten rechtsaf, brug over, nogmaals een brug over en daar zitten we recht tegenover, op de hoek.

Met het openbaar vervoer:

Komt u met het openbaar vervoer, neem dan op het station bus 4 richting Aa-landen en stap uit bij de halte ‘Kerkbrugje’; steek nu schuin over en ga naast de bloemenzaak de Hagelstraat in, aan het einde rechtsaf, na ± 30 meter zitten we aan de rechterzijde.

Lopend van af het station:

Vertrek in noordoostelijke richting op de Stationsplein naar Oosterlaan, weg vervolgen naar Terborchstraat, Weg vervolgen naar Zeven Alleetjes, Sla linksaf om op de Zeven Alleetjes te blijven, Sla rechtsaf bij Burgemeester van Roijensingel, Sla linksaf bij Sassenpoortenbrug/Wilhelminasingel,Ga rechtdoor op Ter Pelkwijkpark, Ga rechtdoor op Ter Pelkwijkstraat,Weg vervolgen naar Kerkstraat, Sla linksaf bij Diezerstraat

Tot ziens

Marieke Bult-Steenstra
Marieke Bult-Steenstra
17/03/2022
Prachtige slijterij, tot de nok toe gevuld met alcoholische dranken in mooie flessen.
Henk-Martijn Schuldink
Henk-Martijn Schuldink
23/01/2022
Leuke winkel met kundig whisky advies. Let wel, hier betaal je dan ook voor. 10% bovenop de gemiddelde prijs voor een fles. Kwaliteit mag wat kosten nietwaar.
Marcel
Marcel
19/01/2022
Mooie winkel, vriendelijk personeel en goede informatie over de dranken, aanrader, lekkere whisky gescoord, 😃
Berthil Van Tebberen
Berthil Van Tebberen
19/12/2021
Mensen met verstand van zaken. En ze pakken je cadeau erg mooi en feestelijk in. Een genot om eens rond te kijken. Voor mij de beste slijterij van Nederland
Willem Snoeijer
Willem Snoeijer
20/10/2021
Leuke winkel veel keuze hebben ze
Harjan Knol
Harjan Knol
17/10/2021
Ik ga er toch wel regelmatig even naar binnen ,maar ik kom er nooit uit met lege handen. Het is gewoon een een winkel waar je echt blij van wordt. Je krijgt altijd een vriendelijk ontvangs en als je iets speciaals zoekt krijg je zeker iets waar je in eerste instantie nooit aan had gedacht. Als je de winkel binnen komt kijk je je ogen uit ,het staat er vol van de kelder tot aan het plafond
Rob Vos
Rob Vos
18/09/2021
Slijterij Bartels heeft veel keuze en een groot assortiment met vele bijzondere soorten wijn, whiskey's, Rum en andere soorten spraakwater. Daarnaast is het ook nog eens een gezellige authentieke winkel. En vergeet niet de authentieke wijnkelder. Zeker de moeite waard van het bezoeken en dan met iets lekkers naar huis af te reizen. En de hond mag altijd mee naar binnen. Vriendelijke en sociale bediening die graag met je meedenkt.