Santis Dreifeltigkeit 52 %

Santis Dreifeltigkeit 52 %

Dreifeltigkeit De Säntis die de tongen losmaakt. Letterlijk en figuurlijk, want deze whisky wordt gebotteld op Cask Strenght. Een geturfde whisky zoals je hem nog nooit hebt geproefd. De gerst, die op grote hoogte groeit, wordt na het mouten gedroogd op een houtvuur, vervolgens wordt het weer vochtig gemaakt en nog een keer gedroogd maar nu op een traditioneel turfvuur. Het resultaat is een volle, vlezige, rokerige whisky.

Een zeer bijzondere smaak die dus ook figuurlijk de tongen losmaakt. Je kunt deze whisky uitstekend pairen meet een stuk roggebrood met ambachtelijk gerookt spek.

Herbert Roenhorst
Herbert Roenhorst
17/02/2024
Prachtige zaak, met een super aanbod op gebied van single malt!
Bert-René Brinkman
Bert-René Brinkman
03/01/2024
Uitstekende collectie malt whiskeys met deskundig advies.
Arjuna Kruijssen
Arjuna Kruijssen
17/12/2023
Voor alles wat je nodig hebt van bittertje tot champagne. Het advies en de hulp was erg prettig. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Peter Evenboer
Peter Evenboer
10/11/2023
Mooie selectie Whisky's en mini flesjes waardoor je niet meteen een grote fles hoeft te kopen, echt een aanrader. Bovendien, elke maand een prachtige whisky van de maand. Gezellige winkel waar het haast onmogelijk is om zonder een heerlijke fles whisky te vertrekken.
Veronique ter laak
Veronique ter laak
09/09/2023
Goede slijterij met veel whiskeysoorten. Personeel betrokken bij wat de klant wenst met kennis van zaken
René den Besten
René den Besten
06/03/2023
Zeer leuke en mooie slijterij waar je de mooiste en lekkerste dranken kunt kopen 👍 en voor speciale dranken voor een mooi cadeau te koop