Presentatie 10e Zwolse Whisky

Presentatie 10e Zwolse Whisky

Presentatie 10e Zwolse Whisky

Het is bijna weer zover. De 10e Zwolse whisky komt er aan. Op 23 november 2016 wordt de 10e Zwolse Whisky feestelijk gepresenteerd in Hotel de Librije (in de wijnkelder) te Zwolle.  Rond 15:00 ontvangt een prominente Zwollenaar fles nr. 1 uit handen van Hans Offringa en Eric Bartels.

Het is Hans en Becky weer gelukt

Het lijkt ieder jaar moeilijker te worden om mooie vaten te vinden, maar het is Hans en Becky Offringa toch weer gelukt om een pareltje te vinden op één van hun Schotlandreizen van afgelopen jaar.
Laurien Stam is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het etiket. De prijs voor deze unieke single cask botteling bedraagt  € 69,99.
De 10e Zwolse Whisky is een hele speciale omdat de lange ontdekkingsreis van Hans Offringa hier in Craigellachie is begonnen, zie het eerste whiskyboek van Hans “de weg naar Craigellachie

Zwolse Whisky 2015

De vorige negen Zwolse whisky’s waren, in volgorde van uitgave: Macallan 10Y, Aberlour 18Y, Highland Park 18Y, Cragganmore 12Y, Laphroaig 13Y, Auchentoshan 11Y, Clynelish 16Y, Ben Nevis 15Y en een GlenTurret 10Y.

De presentatie is voor genodigden en voor diegenen die vooraf een fles bij Eric Bartels van Slijterij Bartels besteld heeft. De bestelling kan tijdens het feest worden afgerekend en meegenomen. Graag contant afrekenen i.v.m. het ontbreken van een PIN-automaat.
Voor meer informatie, aanmeldingen en bestellingen: [email protected]

Dit is het etiket van een vorige keer.

Het etiket van de Craigellachie wordt de 23e onthuld.