Black Snake, vat 10, Cask Strenght

Black Snake, vat 10, Cask Strenght

Black Snake De nieuwe botteling Black Snake voor de Nederlandse markt is ook zo’n cast strength botteling die puur en rauw is. Dit eerste vat is een first fill Oloroso sherry butt die gebruikt wordt volgens het solera systeem. Oftewel, na rijping wordt een deel van het vat gebotteld en daarna weer bijgevuld met dezelfde single malt whisky. Van Oloroso Butt Vat 10 is nu de First Venom gebotteld. Dit heeft een heerlijke single malt whisky opgeleverd met stevige Oloroso invloeden, er zijn slechts 442 flessen gebotteld op een sterkte van 58,2%. Een typische Blackadder krachtpatser die prachtig in balans is.

Kleur:  Goud
Geur: Toffee, karamel, groene appels en lychees, gevolgd door eikenhout en kersenvlaai
Smaak: Diep en kruidig met zware peper, toffee, chocolade met kersen. Met wat meer tijd en een druppel water komt er nog meer smaak vrij.
Afdronk: Plakkerig en middellang

Vatnr.: VAT 10
Aantal flessen: 442
Alcohol percentage: 58,2%
Inhoud: 70cl

 

Marieke Bult-Steenstra
Marieke Bult-Steenstra
17/03/2022
Prachtige slijterij, tot de nok toe gevuld met alcoholische dranken in mooie flessen.
Henk-Martijn Schuldink
Henk-Martijn Schuldink
23/01/2022
Leuke winkel met kundig whisky advies. Let wel, hier betaal je dan ook voor. 10% bovenop de gemiddelde prijs voor een fles. Kwaliteit mag wat kosten nietwaar.
Marcel
Marcel
19/01/2022
Mooie winkel, vriendelijk personeel en goede informatie over de dranken, aanrader, lekkere whisky gescoord, 😃
Berthil Van Tebberen
Berthil Van Tebberen
19/12/2021
Mensen met verstand van zaken. En ze pakken je cadeau erg mooi en feestelijk in. Een genot om eens rond te kijken. Voor mij de beste slijterij van Nederland
Willem Snoeijer
Willem Snoeijer
20/10/2021
Leuke winkel veel keuze hebben ze
Harjan Knol
Harjan Knol
17/10/2021
Ik ga er toch wel regelmatig even naar binnen ,maar ik kom er nooit uit met lege handen. Het is gewoon een een winkel waar je echt blij van wordt. Je krijgt altijd een vriendelijk ontvangs en als je iets speciaals zoekt krijg je zeker iets waar je in eerste instantie nooit aan had gedacht. Als je de winkel binnen komt kijk je je ogen uit ,het staat er vol van de kelder tot aan het plafond
Rob Vos
Rob Vos
18/09/2021
Slijterij Bartels heeft veel keuze en een groot assortiment met vele bijzondere soorten wijn, whiskey's, Rum en andere soorten spraakwater. Daarnaast is het ook nog eens een gezellige authentieke winkel. En vergeet niet de authentieke wijnkelder. Zeker de moeite waard van het bezoeken en dan met iets lekkers naar huis af te reizen. En de hond mag altijd mee naar binnen. Vriendelijke en sociale bediening die graag met je meedenkt.