Black Snake, vat 10, Cask Strenght

Black Snake, vat 10, Cask Strenght

Black Snake De nieuwe botteling Black Snake voor de Nederlandse markt is ook zo’n cast strength botteling die puur en rauw is. Dit eerste vat is een first fill Oloroso sherry butt die gebruikt wordt volgens het solera systeem. Oftewel, na rijping wordt een deel van het vat gebotteld en daarna weer bijgevuld met dezelfde single malt whisky. Van Oloroso Butt Vat 10 is nu de First Venom gebotteld. Dit heeft een heerlijke single malt whisky opgeleverd met stevige Oloroso invloeden, er zijn slechts 442 flessen gebotteld op een sterkte van 58,2%. Een typische Blackadder krachtpatser die prachtig in balans is.

Kleur:  Goud
Geur: Toffee, karamel, groene appels en lychees, gevolgd door eikenhout en kersenvlaai
Smaak: Diep en kruidig met zware peper, toffee, chocolade met kersen. Met wat meer tijd en een druppel water komt er nog meer smaak vrij.
Afdronk: Plakkerig en middellang

Vatnr.: VAT 10
Aantal flessen: 442
Alcohol percentage: 58,2%
Inhoud: 70cl

 

Herbert Roenhorst
Herbert Roenhorst
17/02/2024
Prachtige zaak, met een super aanbod op gebied van single malt!
Bert-René Brinkman
Bert-René Brinkman
03/01/2024
Uitstekende collectie malt whiskeys met deskundig advies.
Arjuna Kruijssen
Arjuna Kruijssen
17/12/2023
Voor alles wat je nodig hebt van bittertje tot champagne. Het advies en de hulp was erg prettig. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Peter Evenboer
Peter Evenboer
10/11/2023
Mooie selectie Whisky's en mini flesjes waardoor je niet meteen een grote fles hoeft te kopen, echt een aanrader. Bovendien, elke maand een prachtige whisky van de maand. Gezellige winkel waar het haast onmogelijk is om zonder een heerlijke fles whisky te vertrekken.
Veronique ter laak
Veronique ter laak
09/09/2023
Goede slijterij met veel whiskeysoorten. Personeel betrokken bij wat de klant wenst met kennis van zaken
René den Besten
René den Besten
06/03/2023
Zeer leuke en mooie slijterij waar je de mooiste en lekkerste dranken kunt kopen 👍 en voor speciale dranken voor een mooi cadeau te koop