Black Bull 12 jaar

Black Bull 12 jaar

Black Bull 12 jaar (by Duncan Taylor)
Trouw aan zijn erfgoed en echt anders dan de norm,
wordt Black Bull 12 Year Old Blended Scotch Whisky gebotteld op een hogere sterkte en bevat het een hoger malt whisky-gehalte dan de meeste blended Scotch whisky’s die tegenwoordig verkrijgbaar zijn.
Met alleen 12 jaar oude malt- en graan whisky’s van de hoogste kwaliteit, van
speciaal geselecteerde distilleerderijen in Schotland, en gerijpt in de beste sherry- en bourbonvaten wordt deze Black Bull 12 yrs gemengd tot een verhouding van 50% Malt tot 50% graanwhisky. Gebotteld op 50% (100 US proof) voor een volledige smaakervaring die al de zintuigen zal prikkelen. Deze robuuste en veelzijdige melange kan puur, met water of als onderdeel van cocktails worden geserveerd.

Duncan Taylor van oorsprong gevestigd in Glasgow was vanouds een handelshuis en makelaar in de Schotse whiskyhandel. Door volgens oude traditie uitsluitend de beste vaten van de whisky distilleerderijen te kopen, heeft Duncan Taylor nu een prachtige en authentieke voorraad vaten met de beste malt whisky’s van de mooiste distilleerderijen van Schotland opgebouwd.

Proefnotitie van de Black Bull 12 jaar:

Kleur: Amber goud.
Geur: Robuuste, stevige aroma’s van chocolade, toffee, sherry, vanille en citroensorbet.
Smaak: Glad, zacht en rond. Melkchocolade, strooptoffee,
peren, groene appels en zoete vanille.
Finish: Er komen wat zwaardere fruitige tonen naar voren met een lange romige finish.

Over Duncan Taylor:
Duncan Taylor is van oorsprong gevestigd in Glasgow en was vanouds een handelshuis en makelaar in de Schotse whiskyhandel. Door volgens oude traditie uitsluitend de beste vaten van de whisky distilleerderijen te kopen, heeft Duncan Taylor nu een prachtige en authentieke voorraad vaten met de beste malt whisky’s van de mooiste distilleerderijen van Schotland opgebouwd. Duncan Taylor beschikt tegenwoordig over een zeer gerespecteerde design en marketing afdeling en heeft de volledige controle over het productie proces, vanaf de selectie van de vaten met de whisky tot aan het ontwerp van het etiket, verpakking en botteling.

Herbert Roenhorst
Herbert Roenhorst
17/02/2024
Prachtige zaak, met een super aanbod op gebied van single malt!
Bert-René Brinkman
Bert-René Brinkman
03/01/2024
Uitstekende collectie malt whiskeys met deskundig advies.
Arjuna Kruijssen
Arjuna Kruijssen
17/12/2023
Voor alles wat je nodig hebt van bittertje tot champagne. Het advies en de hulp was erg prettig. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Peter Evenboer
Peter Evenboer
10/11/2023
Mooie selectie Whisky's en mini flesjes waardoor je niet meteen een grote fles hoeft te kopen, echt een aanrader. Bovendien, elke maand een prachtige whisky van de maand. Gezellige winkel waar het haast onmogelijk is om zonder een heerlijke fles whisky te vertrekken.
Veronique ter laak
Veronique ter laak
09/09/2023
Goede slijterij met veel whiskeysoorten. Personeel betrokken bij wat de klant wenst met kennis van zaken
René den Besten
René den Besten
06/03/2023
Zeer leuke en mooie slijterij waar je de mooiste en lekkerste dranken kunt kopen 👍 en voor speciale dranken voor een mooi cadeau te koop