Black Bull 12 jaar

Black Bull 12 jaar

Black Bull 12 jaar (by Duncan Taylor)
Trouw aan zijn erfgoed en echt anders dan de norm,
wordt Black Bull 12 Year Old Blended Scotch Whisky gebotteld op een hogere sterkte en bevat het een hoger malt whisky-gehalte dan de meeste blended Scotch whisky’s die tegenwoordig verkrijgbaar zijn.
Met alleen 12 jaar oude malt- en graan whisky’s van de hoogste kwaliteit, van
speciaal geselecteerde distilleerderijen in Schotland, en gerijpt in de beste sherry- en bourbonvaten wordt deze Black Bull 12 yrs gemengd tot een verhouding van 50% Malt tot 50% graanwhisky. Gebotteld op 50% (100 US proof) voor een volledige smaakervaring die al de zintuigen zal prikkelen. Deze robuuste en veelzijdige melange kan puur, met water of als onderdeel van cocktails worden geserveerd.

Duncan Taylor van oorsprong gevestigd in Glasgow was vanouds een handelshuis en makelaar in de Schotse whiskyhandel. Door volgens oude traditie uitsluitend de beste vaten van de whisky distilleerderijen te kopen, heeft Duncan Taylor nu een prachtige en authentieke voorraad vaten met de beste malt whisky’s van de mooiste distilleerderijen van Schotland opgebouwd.

Proefnotitie van de Black Bull 12 jaar:

Kleur: Amber goud.
Geur: Robuuste, stevige aroma’s van chocolade, toffee, sherry, vanille en citroensorbet.
Smaak: Glad, zacht en rond. Melkchocolade, strooptoffee,
peren, groene appels en zoete vanille.
Finish: Er komen wat zwaardere fruitige tonen naar voren met een lange romige finish.

Over Duncan Taylor:
Duncan Taylor is van oorsprong gevestigd in Glasgow en was vanouds een handelshuis en makelaar in de Schotse whiskyhandel. Door volgens oude traditie uitsluitend de beste vaten van de whisky distilleerderijen te kopen, heeft Duncan Taylor nu een prachtige en authentieke voorraad vaten met de beste malt whisky’s van de mooiste distilleerderijen van Schotland opgebouwd. Duncan Taylor beschikt tegenwoordig over een zeer gerespecteerde design en marketing afdeling en heeft de volledige controle over het productie proces, vanaf de selectie van de vaten met de whisky tot aan het ontwerp van het etiket, verpakking en botteling.

Marieke Bult-Steenstra
Marieke Bult-Steenstra
17/03/2022
Prachtige slijterij, tot de nok toe gevuld met alcoholische dranken in mooie flessen.
Henk-Martijn Schuldink
Henk-Martijn Schuldink
23/01/2022
Leuke winkel met kundig whisky advies. Let wel, hier betaal je dan ook voor. 10% bovenop de gemiddelde prijs voor een fles. Kwaliteit mag wat kosten nietwaar.
Marcel
Marcel
19/01/2022
Mooie winkel, vriendelijk personeel en goede informatie over de dranken, aanrader, lekkere whisky gescoord, 😃
Berthil Van Tebberen
Berthil Van Tebberen
19/12/2021
Mensen met verstand van zaken. En ze pakken je cadeau erg mooi en feestelijk in. Een genot om eens rond te kijken. Voor mij de beste slijterij van Nederland
Willem Snoeijer
Willem Snoeijer
20/10/2021
Leuke winkel veel keuze hebben ze
Harjan Knol
Harjan Knol
17/10/2021
Ik ga er toch wel regelmatig even naar binnen ,maar ik kom er nooit uit met lege handen. Het is gewoon een een winkel waar je echt blij van wordt. Je krijgt altijd een vriendelijk ontvangs en als je iets speciaals zoekt krijg je zeker iets waar je in eerste instantie nooit aan had gedacht. Als je de winkel binnen komt kijk je je ogen uit ,het staat er vol van de kelder tot aan het plafond
Rob Vos
Rob Vos
18/09/2021
Slijterij Bartels heeft veel keuze en een groot assortiment met vele bijzondere soorten wijn, whiskey's, Rum en andere soorten spraakwater. Daarnaast is het ook nog eens een gezellige authentieke winkel. En vergeet niet de authentieke wijnkelder. Zeker de moeite waard van het bezoeken en dan met iets lekkers naar huis af te reizen. En de hond mag altijd mee naar binnen. Vriendelijke en sociale bediening die graag met je meedenkt.