Arran, Robert Burns

Arran, Robert Burns

Arran Robert Burns

Arran Robert Burns Single Malt is een whisky ter eerbetoon aan de wereldberoemde Schotse dichter Robert Burns, een overheerlijke Single Malt die met trots de naam Arran met zich mee mag dragen.
Met de mooie lichte gouden kleur en op de neus aroma’s van appel, peer, cider en subtiele hints van vanille is dit een beauty van een Single Malt. In de mond heeft deze whisky tonen van appel, citroen en vanille. De afdronk is licht met de smaak van appel en kruiden.

Arran is een distilleerderij die in 1995 werd geopend door de familie Currie. Arran was weer de eerste distilleerderij op het eiland Arran na dat de laatste gesloten was in 1837.
De distilleerderij is gebouwd in Lochranza, op de noordwestpunt van het eiland niet ver van de plek waar de oude distilleerderij gestaan heeft. De combinatie van de frisse berglucht, een zilte zeebries en de warme golfstroom zijn perfect gebleken voor de rijping van de malts.

 

Arran Robert Burns

Arran Robert Burns

Herbert Roenhorst
Herbert Roenhorst
17/02/2024
Prachtige zaak, met een super aanbod op gebied van single malt!
Bert-René Brinkman
Bert-René Brinkman
03/01/2024
Uitstekende collectie malt whiskeys met deskundig advies.
Arjuna Kruijssen
Arjuna Kruijssen
17/12/2023
Voor alles wat je nodig hebt van bittertje tot champagne. Het advies en de hulp was erg prettig. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Peter Evenboer
Peter Evenboer
10/11/2023
Mooie selectie Whisky's en mini flesjes waardoor je niet meteen een grote fles hoeft te kopen, echt een aanrader. Bovendien, elke maand een prachtige whisky van de maand. Gezellige winkel waar het haast onmogelijk is om zonder een heerlijke fles whisky te vertrekken.
Veronique ter laak
Veronique ter laak
09/09/2023
Goede slijterij met veel whiskeysoorten. Personeel betrokken bij wat de klant wenst met kennis van zaken
René den Besten
René den Besten
06/03/2023
Zeer leuke en mooie slijterij waar je de mooiste en lekkerste dranken kunt kopen 👍 en voor speciale dranken voor een mooi cadeau te koop