Aerstone 10 jaar, Sea cask

Aerstone 10 jaar, Sea cask


Onder de vlag van Aerstone bestaan er 2 soorten Single Malt whisky’s genaamd Land Cask en Sea Cask. Deze Sea Cask is de ongetemde variant, eenvoudig beschreven als: Smooth & Easy. Sea Cask is geïnspireerd op de whisky’s gerijpt in warehouses gelegen aan zee langs de Ayrshire kust. Het is een whisky met een duidelijk frisse smaak en een hint van zeezout in de finish.

by: William Grant & Sons

Zorgvuldig gerijpt voor meer dan 10 jaar.

Proefnotities Aerstone 10 jaar, Sea Cask.

Kleur: Goud.
Geur: Licht en bloemig met een subtiel, nootachtig karakter. Delicate eik, gemoute koekjes en romige vanilleachtergrond.
Smaak: Licht geroosterde amandelen, zoete suikerspin en een zachte vanille-eik, uitgebalanceerd met een vleugje tannine.
Afdronk: Aanhoudende eik met delicate zoetheid.
Percentage: 40%

 

 

Herbert Roenhorst
Herbert Roenhorst
17/02/2024
Prachtige zaak, met een super aanbod op gebied van single malt!
Bert-René Brinkman
Bert-René Brinkman
03/01/2024
Uitstekende collectie malt whiskeys met deskundig advies.
Arjuna Kruijssen
Arjuna Kruijssen
17/12/2023
Voor alles wat je nodig hebt van bittertje tot champagne. Het advies en de hulp was erg prettig. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Peter Evenboer
Peter Evenboer
10/11/2023
Mooie selectie Whisky's en mini flesjes waardoor je niet meteen een grote fles hoeft te kopen, echt een aanrader. Bovendien, elke maand een prachtige whisky van de maand. Gezellige winkel waar het haast onmogelijk is om zonder een heerlijke fles whisky te vertrekken.
Veronique ter laak
Veronique ter laak
09/09/2023
Goede slijterij met veel whiskeysoorten. Personeel betrokken bij wat de klant wenst met kennis van zaken
René den Besten
René den Besten
06/03/2023
Zeer leuke en mooie slijterij waar je de mooiste en lekkerste dranken kunt kopen 👍 en voor speciale dranken voor een mooi cadeau te koop