Scotish Sail 2016

Scotish Sail 2016

Scotish Sail 2016Scottich Sail 2016

Scottish Sail 2016 is een zeer gevarieerd, competitief en muzikaal Keltisch event waaraan iedereen boven de 18 jaar kan deelnemen. Op zaterdag en zondag 21 en 22 mei zijn er dagelijks 2 shifts, om 12:00 en 14:15 uur, waarop individueel of als groep kan worden ingeschreven.

Botterrace, Highland games en Whisky masterclass

De shifts bestaan globaal uit drie onderdelen: Botterrace, Highland games en een Whisky masterclass. Elk onderdeel duurt ca. 1,5 uur en de uitvoeringen vinden plaats op een eiland vlakbij Harderwijk – Zeewolde. Deze middag is voorzien van dans- en muziekoptredens, broodjes vers gerookte vis, 6 single malts, koude- en warme dranken.

Masterclass

De masterclass wordt dit jaar verzorgd door Wim de Ridder van Pernod Ricard Nederland met een exclusieve selectie van Glenlivet, Aberlour, Scapa en Longmorn. Als herinnering aan de masterclass ontvangt u na afloop een origineel nosing & tasting glas en een miniatuur van The Glenlivet Founder’s Reserve. De masterclass wordt afgewisseld met diverse dynamische optredens van de Hodgepodge band, pipers, zangeres Marja de Boer en danseressen bekend van de Rapalje theatershows.
Kom in Schotse kilt of schapenvacht, want Zelfvliegen.nl stelt weer mooie prijzen beschikbaar.
Scottish Sail e-tickets zijn tot uiterlijk 11 mei beschikbaar.

All-in € 55,- pp. Tickets en cadeaubonnen zijn te bestellen via:  www.taup.nl en www.facebook.com/scottishsail